Workshop/masterclass/individual lessons

Workshop/clinic

Bij deze activiteit speelt actieve deelname van de deelnemers een belangrijke rol. Theorie en praktijk vinden gelijktijdig plaats. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij het vertelde in praktijk toepassen. Uiteraard gebeurd dit in een tempo waarin het voor iedere deelnemer haalbaar is. Met name de Rudiments (Grundlagen) komen uitgebreid aan bod, en er wordt getracht te eindigen met een gezamenlijk stuk. Een workshop/clinic begint altijd met een stukje geschiedenis en uitleg over de verschillende stijlen en notenschriften.

Masterclass

Bij een masterclass draait het meer om de individuele aandacht. Deelnemers zullen op individuele basis gevraagd worden bepaalde dingen te spelen, waarna andere deelnemers (en natuurlijk Xander) hierop kunnen reageren. Deze vorm van activiteit is vooral interessant als het onderlinge niveauverschil binnen een groep groot is. Net als bij een workshop of clinic begint ook een masterclass met een stukje geschiedenis en uitleg over de verschillende stijlen en notenschriften.

Individuele lessen

Altijd al willen leren trommelen in de Zwitserse (Basler) of Amerikaanse (Rudimental) stijl, of wil je meer weten over de basistechnieken van deze trommelstijlen? Dan zijn individuele lessen wellicht iets voor jou…. Enige trommel-ervaring is wel gewenst, maar ook voor beginners zijn er passende methodes. Vraag via het onderstaande contactformulier naar de mogelijkheden.

 

Wilt u in contact komen of heeft u een vraag?

 

Masterclass VS 2015-03

Xander van der Ploeg by JDSP